Barnstars/2016-12

From The Document Foundation Wiki
Jump to navigation Jump to search

Banner-al-month.png

Këto janë Barnstars të fituara deri më tani - urime të gjithë fituesve! Dëshironi ti jepni dikujt një barnstar? Na dërgoni një email tek libreoffice@openlabs.cc, thuaj se kujt dëshironi t'ia jepni, dhe thoni arsyen pse.

Bronze Barnstar
Silver Barnstar
Gold Barnstar