Documentatie/Calc-functies/GGD_EXCEL2003

  From The Document Foundation Wiki
  This page is a translated version of the page Documentation/Calc Functions/GCD EXCEL2003 and the translation is 100% complete.
  Other languages:


  Functienaam:

  GGD_EXCEL2003

  Categorie:

  Wiskundig

  Samenvatting:

  Berekent de grootste gemene deler (GGD) van een reeks positieve gehele getallen. De grootste gemene deler is het grootste positieve gehele getal dat, zonder rest, elk van de gegeven gehele getallen zal delen.

  GGD_EXCEL2003 bestaat alleen voor interoperabiliteit met oudere documenten die zijn gemaakt met oudere versies van Microsoft Excel. Als u in Calc een Excel 2003 (.xls)-bestand opent dat aanroepen naar de functie GGD bevat, worden die aanroepen geconverteerd naar aanroepen naar de functie GGD_EXCEL2003. Als u een document uit Calc opslaat in ODS (Open Document Format for Office Applications) of OOXML (Office Open XML)-indeling, worden alle aanroepen naar de functie GGD_EXCEL2003 geconverteerd om te verwijzen naar de functie GGD.

  Vanwege de beperkte toepasbaarheid van deze functie zijn met opzet volledigere details weggelaten uit deze wiki.

  Note pin.svg

  NB:
  Voor alle nieuwe documenten en de meeste gevallen die geen interoperabiliteit met verouderde Excel-werkbladen vereisen, wordt aanbevolen dat u Calc's GGD functie gebruikt, die is conform met ODF 1.2 en compatibel met meer recente versies van Excel.

  Syntaxis:

  GGD_EXCEL2003(Getal 1 [; Getal 2 [; … [; Getal 255]]])

  Retourneert:

  -

  Argumenten:

  -

  Aanvullende details:

  -

  Voorbeelden:

  -

  Gerelateerde LibreOffice-functies:

  -

  ODF standaard:

  -

  Gerelateerde (of gelijkwaardige) Excel-functies:

  -