Documentatie/Calc-functies/IS.EVEN_ADD

From The Document Foundation Wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Documentation/Calc Functions/ISEVEN ADD and the translation is 100% complete.
Other languages:
English • ‎Nederlands • ‎italianoFunctienaam:

IS.EVEN_ADD

Categorie:

Informatie

Samenvatting:

Bepaalt of een opgegeven getal even of oneven is. Het teken van het getal wordt genegeerd en als de waarde geen geheel getal is, worden alle getallen na het decimaalteken genegeerd. Retourneert de waarde 1 voor een even getal, anders 0.

ISEVEN_ADD bestaat alleen voor interoperabiliteit met oudere documenten die zijn gemaakt met oudere versies van Microsoft Excel. Als u in Calc een Excel 2003-bestand (.xls) opent dat aanroepen naar de functie IS.EVEN bevat, worden die aanroepen geconverteerd naar aanroepen naar de functie IS.EVEN_ADD. Als u een document uit Calc opslaat in ODS (Open Document Format for Office Applications) of OOXML (Office Open XML) formaat, worden alle aanroepen naar de functie IS.EVEN_ADD geconverteerd om te verwijzen naar de functie IS.EVEN.

Vanwege de beperkte toepasbaarheid van deze functie zijn met opzet volledigere details weggelaten uit deze wiki.

Note pin.svg

Note:
Voor alle nieuwe documenten en de meeste gevallen die geen interoperabiliteit met oudere Excel-werkbladen vereisen, wordt aanbevolen dat u de functie IS.EVEN van Calc gebruikt, die compatibel is met ODF 1.2 en compatibel is met recentere versies van Excel.

Syntaxis:

IS.EVEN_ADD(Getal)

Retourneert:

-

Argumenten:

-

Aanvullende details:

-

Voorbeelden:

-

Gerelateerde LibreOffice-functies:

-

ODF standaard:

-

Gelijkwaardige Excel-functies:

-