Documentatie/Calc-functies/NETTO.WERKDAGEN_EXCEL2003

From The Document Foundation Wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Documentation/Calc Functions/NETWORKDAYS EXCEL2003 and the translation is 100% complete.
Other languages:
English • ‎Nederlands • ‎italianoFunctienaam:

NETTO.WERKDAGEN_EXCEL2003

Categorie:

Datum en tijd

Samenvatting:

Berekent het netto aantal werk- of werkdagen tussen twee datums. Feestdagen (of andere niet-werkdagen) kunnen worden opgegeven en worden niet meegerekend, samen met de standaard weekenddagen van zaterdag en zondag.

NETTO.WERKDAGEN_EXCEL2003 bestaat alleen voor interoperabiliteit met oudere documenten die zijn gemaakt met oudere versies van Microsoft Excel. Als u in Calc een Excel 2003-bestand (.xls) opent dat aanroepen naar de functie NETTO.WERKDAGEN bevat, worden die aanroepen geconverteerd naar aanroepen naar de functie NETTO.WERKDAGEN_EXCEL2003. Als u een document uit Calc opslaat in ODS (Open Document Format for Office Applications) of OOXML (Office Open XML) formaat, worden alle aanroepen naar de NETTO.WERKDAGEN_EXCEL2003-functie geconverteerd om te verwijzen naar de functie NETTO.WERKDAGEN.

Vanwege de beperkte toepasbaarheid van deze functie zijn met opzet volledigere details weggelaten uit deze wiki.


Note pin.svg

NB:
Voor alle nieuwe documenten en de meeste gevallen die geen interoperabiliteit met oudere Excel-werkbladenvereisen, wordt aanbevolen dat u de twee flexibelere functies van Calc gebruikt om de netto werkdagen tussen twee datums te berekenen. Dit zijn NETTO.WERKDAGEN (compatibel met ODF 1.2) en NETTOWERKDAGEN.INT ( compatibel met de Excel-functie met naam NETWERKDAGEN.INTL).

Syntaxis:

NETTO.WERKDAGEN_EXCEL2003(Begindatum; Einddatum[; Lijst met dagen])

Retourneert:

-

Argumenten:

-

Aanvullende details:

-

Voorbeelden:

-

Gerelateerde LibreOffice-functies:

-

ODF standaard:

-

Gelijkwaardige Excel-functies:

-