Documentatie/Calc-functies/NETTO.WERKDAGEN_EXCEL2003

  From The Document Foundation Wiki
  This page is a translated version of the page Documentation/Calc Functions/NETWORKDAYS EXCEL2003 and the translation is 100% complete.
  Other languages:


  Functienaam:

  NETTO.WERKDAGEN_EXCEL2003

  Categorie:

  Datum en tijd

  Samenvatting:

  Berekent het netto aantal werk- of werkdagen tussen twee datums. Feestdagen (of andere niet-werkdagen) kunnen worden opgegeven en worden niet meegerekend, samen met de standaard weekenddagen van zaterdag en zondag.

  NETTO.WERKDAGEN_EXCEL2003 bestaat alleen voor interoperabiliteit met oudere documenten die zijn gemaakt met oudere versies van Microsoft Excel. Als u in Calc een Excel 2003-bestand (.xls) opent dat aanroepen naar de functie NETTO.WERKDAGEN bevat, worden die aanroepen geconverteerd naar aanroepen naar de functie NETTO.WERKDAGEN_EXCEL2003. Als u een document uit Calc opslaat in ODS (Open Document Format for Office Applications) of OOXML (Office Open XML) formaat, worden alle aanroepen naar de functie NETTO.WERKDAGEN_EXCEL2003 geconverteerd om te verwijzen naar de functie NETTO.WERKDAGEN.

  Vanwege de beperkte toepasbaarheid van deze functie zijn met opzet volledigere details weggelaten uit deze wiki.

  Note pin.svg

  NB:
  Voor alle nieuwe documenten en de meeste gevallen die geen interoperabiliteit met oudere Excel-werkbladenvereisen, wordt aanbevolen dat u de twee flexibelere functies van Calc gebruikt om de netto werkdagen tussen twee datums te berekenen. Dit zijn NETTO.WERKDAGEN (compatibel met ODF 1.2) en NETWERKDAGEN.INTL (compatibel met de Excel-functie met dezelfde naam).

  Syntaxis:

  NETTO.WERKDAGEN_EXCEL2003(Begindatum; Einddatum; Type)

  Retourneert:

  -

  Argumenten:

  -

  Aanvullende details:

  -

  Voorbeelden:

  -

  Gerelateerde LibreOffice-functies:

  -

  ODF standaard:

  -

  Gerelateerde (of gelijkwaardige) Excel-functies:

  -