Documentatie/Calc-functies/WEEKNUMMER_EXCEL2003

  From The Document Foundation Wiki
  This page is a translated version of the page Documentation/Calc Functions/WEEKNUM EXCEL2003 and the translation is 100% complete.
  Other languages:


  Functienaam:

  WEEKNUMMER_EXCEL2003

  Categorie:

  Datum en tijd

  Samenvatting:

  Bepaalt het weeknummer voor een datum gespecificeerd door een datum-tijd-serienummer of in een tekenreeks. Er wordt vanuit gegaan dat 1 januari altijd binnen week 1 valt. U kunt kiezen of de eerste dag van een nieuwe week op zondag of maandag valt.

  WEEKNUMMER_EXCEL2003 bestaat alleen voor interoperabiliteit met oudere documenten die zijn gemaakt met oudere versies van Microsoft Excel. Als u in Calc een Excel 2003 (.xls)-bestand opent dat aanroepen naar de functie WEEKNUMMER bevat, worden die aanroepen geconverteerd naar aanroepen naar de functie WEEKNUMMER_EXCEL2003. Als u een document uit Calc opslaat in ODS (Open Document Format for Office Applications) of OOXML (Office Open XML)-indeling, worden alle aanroepen naar de functie WEEKNUMMER_EXCEL2003 geconverteerd om te verwijzen naar de functie WEEKNUMMER.

  Vanwege de beperkte toepasbaarheid van deze functie zijn met opzet volledigere details weggelaten uit deze wiki.

  Note pin.svg

  NB:
  Voor alle nieuwe documenten en de meeste gevallen die geen interoperabiliteit met oudere Excel-werkbladen vereisen, wordt aanbevolen dat u de twee flexibelere functies van Calc gebruikt om het weeknummer van een gespecificeerde datum te berekenen. Dit zijn WEEKNUMMER (volgens ODF 1.2) en ISO.WEEKNUMMER (compatibel met ISO 8601 ).

  Syntaxis:

  WEEKNUMMER_EXCEL2003(Getal; ReturnType)

  Retourneert:

  -

  Argumenten:

  -

  Aanvullende details:

  -

  Voorbeelden:

  -

  Gerelateerde LibreOffice-functies:

  -

  ODF standaard:

  -

  Gerelateerde (of gelijkwaardige) Excel-functies:

  -