Faq/Impress/015/da

From The Document Foundation Wiki
< Faq‎ | Impress
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Faq/Impress/015 and the translation is 100% complete.
Other languages:
English • ‎dansk • ‎français • ‎italiano • ‎čeština


Jeg forsøger at eksportere en præsentation som HTML og får en fejlmeddelelse med teksten 'Objektet findes ikke, filen findes ikke'. Hvad sker der?

Denne meddelelse er en generisk meddelelse og kan pege på flere forskellige problemer. Læs venligst hele forklaringen nedenfor for at afgøre, hvilken slags problem du har.

Eksport i HTML-format kræver skriverettighed. Eksporten til HTML-format indebærer oprettelse af en eller flere filer i det valgte katalog. Hvis du ikke har den nødvendige skriveadgang til at oprette disse filer, optræder denne fejlmeddelelse. Derudover kræver eksport til HTML ofte oprettelse af talrige filer. Du rådes derfor stærkt til at oprette et nyt katalog til at rumme alle disse filer og således omgå begrænsninger i skriverettighed.

Ikke tilstrækkelig plads på disken. Du kan få denne fejlmelding, når du ikke har plads nok i dit katalog.

Problem med filnavne. Du kan også få denne besked, fordi du har sat et mellemrum i filnavnet. Under eksportprocessen læser LibreOffice den første del af navnet som navnet på kataloget og resten af navnet efter mellemrummet som filnavnet. Resultatet er en ikke-eksisterende enhed. Løsningen er ikke at anbringe mellemrum elle andre uautoriserede tegn i filnavne. Her er en liste over uautoriserede tegn: % ! $ # : ;