Faq/Writer/PDF Hybrid/da

  From The Document Foundation Wiki
  < Faq‎ | Writer
  This page is a translated version of the page Faq/Writer/PDF Hybrid and the translation is 100% complete.

  Dette emne findes også på video:

  Please accept this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

  YouTube privacy policy


  Hvad er en hybrid PDF-fil?

  Dette er en PDF-fil, der kan læses i enhver standard PDF-læser, men som også indeholder kildefilen i Writer-, Calc- eller Impress- (ODF, ODS eller ODP) -format i sig. Fordelen ved at gemme dit dokument som en PDF-hybrid er evne til at dele med andre, som måske ikke har LibreOffice installeret, men også evnen til ændre originalen med LibreOffice.

  LibreOffice Draw kan vise og redigere PDF-filer, men har et meget reduceret funktionsniveau til ændring af den originale fil. [1]

  Oprettelse af en PDF-hybrid

  1. Opret eller åbn dit dokument, præsentation, tegneark eller lignende i LibreOffice. Alle dokumenttyper i LibreOffice understøttes.
  2. Gå til Filer ▸ Eksporter som ▸ Eksporter som PDF...:
   capture of export pdf file dialog
   Opret en PDF Hybrid-dialog
  3. Afkryds ☑ Hybrid PDF (indlejr ODT-file) for at indsætte filen, der redigeres med LibreOffice, ind i PDF-en;
  4. Du kan også ændre de andre parametre så som komprimering, billedopløsningen, vandmærke mm. Glem ikke, at store billeder giver store dokumenter: og
  5. Klik på knappen Eksport for at afslut lagringen (valg af mappe og filnavn).

  Den PDF, som du netop har oprettet kan åbnes på sædvanligvis med ethvert program, der kan læse PDFer, men det kan også redigeres med LibreOffice med "træk-og-slip".

  Den PDF, du lige har oprettet, kan åbnes på sædvanlig vis med ethvert program, som kan læse PDF'er, men den er også redigerbar i LibreOffice med træk-og-slip.

  Magien i redigerbare PDFer] (på engelsk)

  Hvordan programmerer jeg oprettelse af en hybrid PDF

  Se sektionen om Makroer.

  Kreditering

  Fodnote

  Cc-by new white.svgCc-sa white.svg

  This work is licensed under the Attribution Share-Alike 3.0 Unported License

  1. Denne funktionalitet er installeret fra og med LO-version 4. Hvis du har en ældre version af LO, har du brug for at installere filtret til manuel åbning af PDF-hybrider til din version. Ved Ubuntu tjekker du pakken LibreOffice-pdfimport.