Përfshihu

    From The Document Foundation Wiki
    This page is a translated version of the page Get Involved and the translation is 100% complete.

    Ka mënyra të shumta dhe të ndryshme në të cilat mund të bashkoheni dhe të ndihmoni projektin LibreOffice.