Language/no

  From The Document Foundation Wiki

  Velkommen til sidene dedikert til Lagene for lokale språk og for lokaliseringen av LibreOffice!

  Som en rask introduksjon, lokaliseringen (l10n) vil ta hånd om produktet (UI og hjelp) og dets derivativer (maler, utvidelser, etc) hvor lagene for lokale språk vil produsere innhold for nettsiden, dokumentasjon, markedsføring, etc... i sitt språk, mesteparten av tiden uten å involvere en oversettingsprosess..

  Lokalisering

  Lokale språk

  L10N QA

  Nøkkel ID

  For store versjoner, Nøkkel ID bygg er tilgjengelige i alpha og beta lanseringer. Dette spesielle bygget gjør det mulig å vise Nøkkel ID referanse av hver streng i menyer og dialoger. Dette er tilgjengelig som en språkpakke, hvor språk referanse er erstattet av qtz i versjons navnet (f.eks LibreOfficeDev_4.3.0.0.alpha1_Linux_x86-64_deb_langpack_qtz.tar.gz and LibreOfficeDev_4.2.0.0.beta2_Linux_x86_deb_langpack_qtz.tar.gz).

  For å installere denne språkpakke:

  • laste ned pakken
  • avhengig av systemet ditt, installer denne som vanlig etter installering av hovedpakken
  • gå under Verktøy ▸ Innstillinger ▸ Språkinstillinger ▸ Språk og endre User Interface til KeyID
  • Når du gjenåpner LibreOffice, du kan se en streng referanse foran hver enkelt meny og dialog

  Streng referansen kan brukes til å raskt sjekke oversatt versjon av strengen på Pootle ved å søke på streng referanse under kommentarer feltet (f.eks French translation of string reference 3FFPp).

  Språkstøtte for LibreOffice: Status for Lokalisering and Skrivehjelp

  Omfattende tabell på Language support of LibreOffice: Lokalisert brukergrensesnitt og hjelpesystem, tilgjengelighet av Auto tekst, Auto korrektur, stavekontroll ordlister, bindestrengsmønster, tesaurus, grammatikkontroller og andre språkrelaterte ressurser (LibreOffice-språkutvidelser).

  Kontakt Tabell

  For å lette kommunikasjonen mellom prosjekter (hovedsakelig markedsføring og nettside), vennligst legg til et kontaktnavn til ditt Språk lag.

  Redmine

  For å lette sporing, bruker vi nå Redmine for forespørsler vi har om nettsidene eller Pootle. Det unngår at vårt infralagruppe må overvåke mange mailinglister for å svare på dine krav.

  Vår Redmine-forekomst her er https://redmine.documentfoundation.org, fyll inn en forespørsel på infrastrukturprosjektet. Hvis du ikke føler deg komfortabel med Redmine, kan du fortsatt spørre Sophi (talk) for å hjelpe deg.