MC Skabelonmeddelelser

  From The Document Foundation Wiki
  This page is a translated version of the page MC Template Messages and the translation is 69% complete.
  Outdated translations are marked like this.
  Other languages:

  Takket være mange års aktivitet i Membership_Committee har det været muligt at udforme nogle almindelige situationer og behandle dem med nogle skabelonmeddelelser, som åbenlyst kan tilpasses sag for sag.

  Det her er dem, der findes i øjeblikket, men enhver er velkommen til at forbedre dem og/eller tilføje nye til endnu flere sager.

  For new contributors not providing enough details / references of their commitment

  Hi, I'm feeding Your kind Membership request at The Document Foundation in quality of chairman|member of the Membership Committee.

  To become member of the Foundation it is required a regular commitment to one of its Projects (LibreOffice or Document Liberation).
  
  As per §10.1.a of our Statute [1], the candidate must have already contributed for at least 3 (three) months.
  
  Only after 3 months of even small commitment done now and then, You may apply again for membership reporting some evidence of what done, for example through the username used on our platforms, so that we can easily check it and approve.
  
  We attempted to search for your activity, with the username you provided, but unfortunately we didn't succeed.
  Could you please provide some more detail, possibly with URL links to some evidence of your commitment?
  
  I want to say a big Thank You for Your application and for being interested to us, hoping to see soon a new update from You with useful info for its approval.
  
  [1] https://www.documentfoundation.org/foundation/statutes/
  

  Til nye bidragsydere, som ansøger før 3 måneders engagement er overstået

  Hej
  

  Jeg reagerer på din venlige ansøgning om medlemsskab af The Document Foundation i egenskab af formand for|medlem af Medlemskabskommitteen. For at blive medlem af fonden kræves der et regelmæssigt engagement i et af dens projekter (LibreOffice eller Document Liberation).

  Som fastsat i §10.1a i vore statutter[1] skal kandidaten allerede have bidraget i mindst 3 (tre) måneder.

  Først efter 3 måneder med et bare lille engagement nu og da, kan du ansøge om medlemskab igen og indberette nogle beviser på, hvad der er gjort, for eksempel gennem det brugernavn, du har har på vore platforme, så vi let kan tjekke det og godkende.

  ADVARSEL: Hvis du allerede var klar over dette, beder jeg dig undskylde og anmoder dig om at specificere om og hvilket bidrag, du har ydet.

  Vær venligst også opmærksom på, at medlemskab er forbeholdt naturlige personer, jævnfør §10.1 i vore statutter, så du kan udelukkende ansøge om det for dig selv. Hvis du er i et firma, overvej venligst at lade det ansøge om en plads i Advisory Board (§13 i vore statutter).

  Jeg vil sige dig mange TAK for din ansøgning og din interesse for os. Jeg håber snart at se en ny ansøgning fra dig vedlagt nyttig information for dens godkendelse.

  [1] https://www.documentfoundation.org/foundation/statutes/

  Til folk, der giver penge og beder om medlemskab

  Hej
  
  Jeg reagerer på din venlige ansøgning om medlemskab i egenskab af formand for|medlem af Medlemskabs-kommitteen.
  
  For at blive medlem af fonden kræves der et regelmæssigt engagement i et af dens projekter (LibreOffice eller Document Liberation), men ikke i finansiel forstand.
  Selvom pengegaver altid er velkomne, handler det nødvendige engagement for at blive medlem af fonden med opnåelse af stemmeret og valgbarhed om hengivenhed til projektet.
  
  Det handler om at vie en del af din fritid til en given aktivitet, om at kunne være nyttige for og velset af hinanden (dig og projektet:).
  Det kan så være med at producere og/eller oversætte til dit modermål (LibreOffice og dets guider, websider, wiki, manualer og online-hjælp), lave marketing (fremstilling af dokumenter, videoer, infografik, præsentationer, forelæsninger, social networking...), fejlfinding, rapportering eller triage, udvikling af kildekode, at holde infrastrukturerne sunde (servere, SysAdmin), designe (ikon eller hvad som helst samt forslag til ændring af Brugergrænsefladen).
  
  Derfor er du nødt til at vælge, hvordan og hvor du vil bidrage, men det er vigtigt at gøre det regelmæssigt.
  Det betyder, at det at oversætte 100 sider på en uge og så aldrig vise sig igen de næste 6 måneder, ikke er et tegn på hengivelse for os, men helt sikkert et værdsat sprint.
  
  Først efter 3 måneder med et mindre engagement nu og da kan du igen ansøge om medlemskab med rapport om beviser på, hvad du har gjort, for eksempel med det brugernavn, du bruger på vore platforme, så vi let kan tjekke det og godkende.
  
  ADVARSEL: hvis du allerede ved dette, beder jeg dig undskylde og anmoder dig venligst om at specificere, om og hvilke bidrag, du har ydet.
  
  Jeg vil sige dig mange TAK for din ansøgning og din interesse for os og håber snart at se en ny ansøgning fra dig vedlagt nyttige informationer til dens godkendelse.
  Jeg foreslår, at du finder flere oplysninger på de følgende URL'er og forbliver tilgængelig for videre opklaring.
  
  https://www.youtube.com/watch?v=g54FPnBmvOs
  https://tdf.io/joinus
  

  Til medlemmer, som mener, at de ikke burde give oplysninger, eftersom de er bidragsydere gennem lang tid

  Hej,
  
  Jeg vil svare på dit spørgsmål i din ansøgnings-e-mail: Vi, den frivilligt baserede MC, har brug for formelt at tjekke bidragsyderens aktivitet på baggrund af vore statutter, som du nok ved.
  
  Det er ikke let at erindre hver eneste detalje om alle 200+ medlemmer, og undertiden er værktøjer som Pootle ingen hjælp, da det for eksempel kun fortæller om de seneste 30 dages aktivitet. Og undertiden har selv bidragsydere gennem længere tid ikke opfyldt kravene til medlemskab. Så kan de ikke automatisk blive medlemmer igen. Men de kan selvfølgelig ansøge igen, så snart de har været i stand til bidrage igen.
  
  Selv TDF-grundlæggerne udfylder formularen med masser af detaljer, selv om vi alle udmærket ved, hvad de gør, af den selvsamme grund: respekt for rollerne, andres arbejde og bidrag.
  
  Derfor beder vi dig om at bruge fem minutter næste gang for at spare meget mere af hver MC-medlems tid og på denne måde gøre det nemmere for os at acceptere din ansøgning.
  
  Og selvfølgelig: Mange tak for dine langvarige bidrag til TDF. De er meget nyttige ikke kun for os, men for hele fællesskabet.
  

  Til bidragsydere, som beslutter ikke af forny medlemsskabet

   Hej
  
  Jeg reagerer på dit meddelelse til The Document Foundations Medlemskabskommite i egenskab at formand|medlem.
  
  Jeg vil på Medlemskabskommiteens egne og hele TDFs vegne blot udtrykke vor taknemmelighed for det, du har gjort gennem al denne tid. Mange tak.
  
  Husk venligst, at hvis du igen bliver villig til og i stand til at bidrage til et eller flere af vore projekter, vil vi blive glade for at få dig tilbage i TDF.
  
  Derfor ønsker jeg, at dette ikke er et farvel, men blot et tak for nu.
  

  Til bidragsydere, der er rapporteret og/eller vurderet fortjente til at have medlemskab

   Hej
  
  Jeg er formand for|medlem af The Document Foundation's Medlemsskabskommite. Vi har bemærket, at du regelmæssigt og dygtigt har bidraget til mindst et af vore projekter gennem et stykke tid.
  
  Det er grunden til at vi skriver denne besked til dig. I følge TDF's Statut[1] §10 fortjener du efter vor mening at blive medlem af vor stiftelse. Så hvis du er interesseret og føler dig tilpas med hele vor Statut, lad os venligst vide dette gennem ansøgningsblanketten[2].
  
  Ellers beder vi dig venligst tilgive os vor tjenesteiver ;)
  
  I begge tilfælde ønsker jeg blot på MCs og hele TDFs vegne at udtrykke vor taknemmelighed for det, du har ydet gennem al denne tid. Mange tak.
  
  [1] https://www.documentfoundation.org/foundation/statutes/
  [2] https://www.documentfoundation.org/governance/members/application/