Translations:Documentation/HowTo/MigrateFromHSQLDB/13/da

From The Document Foundation Wiki
Jump to: navigation, search

Selv om brugeren ikke har ændret noget i et billedfelt, vises meddelelsen om, at en ændring ikke er mulig og at kolonnen i stedet kan slettes og genoprettes. Det er bedst at vælge Nej, ellers mistes de data, der opbevares i feltet.