Translations:Documentation/HowTo/MigrateFromHSQLDB/27/da

From The Document Foundation Wiki
Jump to: navigation, search

Efter en succesfuld migration kan filen "content_before_migration.xml" samt "backup", "data", "properties" og "script"-filerne, der er placeret i mappen "database", slettes. Dette anbefales naturligvis, hvis databasen allerede tidligere var temmelig omfattende. Dataene er jo blevet fordoblet under migrationen.