Translations:Faq/General/a11y/Java/16/da

From The Document Foundation Wiki
Jump to navigation Jump to search

Activering af LibreOffice Assistive Technologies under Windows OSer Der kan aktiveres på 3 måder

  • Hvis du installerer LibreOffice 3.5.7, aktiverer du Assistive Technology ved at starte LibreOffice og navigere til indstillingsmenuen Funktioner ▸ Indstillinger ▸ Avanceret/Java og derefter også til menuen Funktioner ▸ Indstillinger ▸ Tilgængelighed for at sætte indstillingerne.
eller
  • Hvis du installerer 3.6-udgivelsen, LibreOffice 3.6.4 eller nyere, er der nu et afkrydsningsfelt på installationspanelet med "Understøt Assisterende teknologi-funktioner"under installationen -- for ALLE brugere under Windows-systemet. Dette afkrydsningsfelt vil aktivere JRE-understøttelse i LibreOffice samtidig med aktivering af de assisterende teknologier. OBS:

hvis du bruger denne installationsmulighed, skal du først have aktiveret Java Access Bridge før installationen som ovenfor. Og ved afslutningen af installationen skal du logge Windows-brugerprofilen af og så på, så den bliver opfrisket og understøttelsen af tilgængelighedsfunktionerne bliver aktiveret.

eller
  • Endelig, i ethvert LibreOffice-build, hvis blot en enkelt bruger kræver aktivering af Assisterende Teknologier, kan den følgende tekst gemmes som en registreringskonfigurations batch-fil -- med .REG-udvidelse og køres individuelt.