Translations:MC Template Messages/7/da

From The Document Foundation Wiki
Jump to: navigation, search
Hej

Jeg reagerer på din venlige ansøgning om medlemskab i egenskab af formand for|medlem af  Medlemskabs-kommitteen.

For at blive medlem af fonden kræves der et regelmæssigt engagement i et af dens projekter (LibreOffice eller Document Liberation), men ikke i finansiel forstand.
Selvom pengegaver altid er velkomne, handler det nødvendige engagement for at blive medlem af fonden med opnåelse af stemmeret og valgbarhed om hengivenhed til projektet.

Det handler om at vie en del af din fritid til en given aktivitet, om at kunne være nyttige for og velset af hinanden (dig og projektet:).
Det kan så være med at producere og/eller oversætte til dit modermål (LibreOffice og dets guider, websider, wiki, manualer og online-hjælp), lave marketing (fremstilling af dokumenter, videoer, infografik, præsentationer, forelæsninger, social networking...), fejlfinding, rapportering eller triage, udvikling af kildekode, at holde infrastrukturerne sunde (servere, SysAdmin), designe (ikon eller hvad som helst samt forslag til ændring af Brugergrænsefladen).

Derfor er du nødt til at vælge, hvordan og hvor du vil bidrage, men det er vigtigt at gøre det regelmæssigt.
Det betyder, at det at oversætte 100 sider på en uge og så aldrig vise sig igen de næste 6 måneder, ikke er et tegn på hengivelse for os, men helt sikkert et værdsat sprint.

Først efter 3 måneder med et mindre engagement nu og da kan du igen ansøge om medlemskab med rapport om beviser på, hvad du har gjort, for eksempel med det brugernavn, du bruger på vore platforme, så vi let kan tjekke det og godkende.

ADVARSEL: hvis du allerede ved dette, beder jeg dig undskylde og anmoder dig venligst om at specificere, om og hvilke bidrag, du har ydet.

Jeg vil sige dig mange TAK for din ansøgning og din interesse for os og håber snart at se en ny ansøgning fra dig vedlagt nyttige informationer til dens godkendelse.
Jeg foreslår, at du finder flere oplysninger på de følgende URL'er og forbliver tilgængelig for videre opklaring.

https://www.youtube.com/watch?v=g54FPnBmvOs
https://tdf.io/joinus