Translations:MC Template Messages/9/da

From The Document Foundation Wiki
Jump to navigation Jump to search
Hej,

Jeg vil svare på dit spørgsmål i din ansøgnings-e-mail: Vi, den frivilligt baserede MC, har brug for formelt at tjekke bidragsyderens aktivitet på baggrund af vore statutter, som du nok ved.

Det er ikke let at erindre hver eneste detalje om alle 200+ medlemmer, og undertiden er værktøjer som Pootle ingen hjælp, da det for eksempel kun fortæller om de seneste 30 dages aktivitet. Og undertiden har selv bidragsydere gennem længere tid ikke opfyldt kravene til  medlemskab. Så kan de ikke automatisk blive medlemmer igen. Men de kan selvfølgelig ansøge igen, så snart de har været i stand til bidrage igen.

Selv TDF-grundlæggerne udfylder formularen med masser af detaljer, selv om vi alle udmærket ved, hvad de gør, af den selvsamme grund: respekt for rollerne, andres arbejde og bidrag.

Derfor beder vi dig om at bruge fem minutter næste gang for at spare meget mere af hver MC-medlems tid og på denne måde gøre det nemmere for os at acceptere din ansøgning.

Og selvfølgelig: Mange tak for dine langvarige bidrag til TDF. De er meget nyttige ikke kun for os, men for hele fællesskabet.