Translations:Videos/Become a member script/14/sq

From The Document Foundation Wiki
Jump to navigation Jump to search

Kjo është gjëja më e rëndësishme, sepse shpesh njerëzit janë të trembur dhe mendojnë - "pse duhet t'i bashkohem këtij komuniteti kur nuk jam një zhvillues psh, ose një përdorues i avancuar?"