Translations:Videos/Become a member script/16/sq

From The Document Foundation Wiki
Jump to navigation Jump to search

Ne kemi shumë detyra në të cilat mund të jeni i dobishëm dhe jemi të hapur nga ideve të reja gjithashtu.