Translations:Videos/Become a member script/20/sq

From The Document Foundation Wiki
Jump to: navigation, search

Bashkohuni me ne! Nëse jeni përfshirë në mënyrë aktive në LibreOffice ose në Fondacionin e Dokumentit, dhe planifikoni të kontribuoni për të paktën gjashtë muaj, vizitoni tdf.io/beamember.