Translations:Videos/Become a member script/3/sq

From The Document Foundation Wiki
Jump to navigation Jump to search

Është e rëndësishme që kontribuesit tanë të argëtohen, veçanërisht kur ne bashkohemi në evente, hackfests dhe në konferencën vjetore të LibreOffice.