Videoer/6.3 Nye funktionaliteter manuscript

From The Document Foundation Wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Videos/6.3 New Features Script and the translation is 100% complete.
Other languages:
English • ‎Nederlands • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎português do Brasil • ‎slovenščina • ‎čeština • ‎עברית • ‎中文(中国大陆)‎ • ‎日本語

Denne side indeholder manuskripter til videoen Libre Office 6.3 Nye funktionaliteter, som bliver offentliggjort på udgivelsesdagen.

Dansk oversættelse (da-DK)

 1. Takket være vort verdensomspændende fællesskab og certificerede udviklere er LibreOffice 6.3 smartere, hurtigere og lettere at bruge.
 2. En ny version brugergrænsefladen NotebookLinje, der blev introduceret i LibreOffice 6.2, er nu tilgængelig. Den kompakte faneblads-tilstand, giver nu i Vis-menuen mere plads til dine dokumenter. regneark og præsentationer.
 3. Du kan nu maskere dine dokumenter for at fjerne eller skjule følsomme oplysninger. Dette kan hjælpe dit firma eller din organisation med at opfylde forordninger. Åbn et dokument, gå så på menuen til Funktioner > Maskering. Nu kan du bruge værktøjerne til skjule specifikke oplysninger, før du eksporterer og deler dokumentet.
 4. Dokumenter kan eksporteres som .dotx og .xltx-skabeloner for bedre kompabilitet med Microsoft Office, mens understøttelse af PDF/A-2 er blevet implementeret. Derudover der lavet forbedringer af Opmærket PDF-eksport for at forbedre adgang til færdige fremstillede dokumenter.
 5. Under Windows er der tilføjet en ægte konsol-tilstand med bedre uddata og fejlkoder. Det er en hjælp, når du bruger LibreOffice til at udføre batch-operationer som for eksempel udskrift og konvertering af mange dokumenter.
 6. Endelig er der tilføjet hjælpesider til programmering af Python-makroer, mens der vises en valgfri "Dagens tip"-dialog vises, når du starter LibreOffice, der hjælper dig med at få mere ud af softwaren.
 7. Sidebaggrunde dækker nu hele siden frem for bare ud til margenerne.
 8. Når du kopierer data fra et Calc-regneark til Writer og har brugt et filter på dine data, kopieres kun de synlige felter fra filteret.
 9. Autokorrektur-funktionen er blevet opdateret til at genkende or, der starter med en lille bogstav. Når du taster dem i begyndelsen af en sætning, vil Writer ikke forsøge at rette dem.
 10. Hastigheden er forbedret, især for dokumenter med mange bogmærker, tabeller og indlejrede skrifttyper.
 11. Faneblade i regneark er ændret for at øge synligheden.
 12. En ny rullemenu på formellinjen erstatter det gamle Sum-værktøj og giver dig hurtig adgang til flere valgmuligheder.
 13. For bedre hastighed lader et nyt afkrydsningsfelt i dialogen Data > Statistik > Løbende gennemsnit dig beskære indtastningsområdet til det aktuelle dataindhold før beregning af det løbende gennemsnit.
 14. Den omarbejdede Data > Statistik > Prøvetagning har nu flere indstillinger "Med erstatning" og "Behold rækkefølge".
 15. Der er tilføjet en ny FOURIER()-funktion, som beregner den diskrete Fourier-transformation af en input-matrice. Funktionaliteterne i denne funktion er tilgængelige i dialogen Data > Statistik > Fourier-analyse.
 16. I præsentations-værktøjet kan trække-og-slippe forskellige animationer for at omordne dem.
 17. Og i Draw, grafik-værktøjet, er fanebladene til skift mellem billeder nu mere synlige.
 18. I LibreOffice Online, den sky-baserede version af pakken, er markering og rotation af billeder i Writer nu lettere og hurtigere.
 19. LibreOffice Online understøtter allerede en bred vifte af dokumentformater - og i denne udgave kan du se Microsoft Visio-filer.
 20. I Calc har du nu fuld kontrol over funktionaliteterne i Betinget formatering.
 21. Vandmærker er vigtige i sikkert samarbejde - og denne udgave introducerer en dialog til at tilføje og ændre dem.
 22. en stor tak til vort verdensomspændende fællesskab kommercielle partnere for deres arbejde med denne udgave.
 23. Udrulning af LibreOffice i en virksomhed? Få en langtids-understøttet version fra vore partnere her: tdf.io/business