Videos/Become a member script/ca

From The Document Foundation Wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Videos/Become a member script and the translation is 91% complete.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎català • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎norsk bokmål • ‎português do Brasil • ‎shqip • ‎slovenščina • ‎čeština • ‎中文(台灣)‎

This page contains the scripts for the Become a member of TDF video.

 1. Dins la comunitat del LibreOffice sovint fem servir el lema: paquet d’oficina lliure, projecte divertit, gent fantàstica.
 2. I és important que els nostres col·laboradors es diverteixin, sobretot quan ens reunim a esdeveniments, hackfests i a la Conferència LibreOffice de cada any.
 3. Encara que totes les contribucions són molt benvolgudes, si voleu involucrar-vos més amb The Document Foundation, l’organització sense afany de lucre darrere del LibreOffice, podeu incorporar-vos com a membre del patronat.
 4. Els membres de TDF viuen a tot el món i contribueixen amb el seu temps, el seu esforç i les seves habilitats, tant de manera voluntària com remunerada.
 5. Tots els membres són iguals i, com que els seus orígens són tan diversos, brinden a la Fundació molts talents, experiències i idees.
 6. A més de mostrar compromís amb els objectius de The Document Foundation i de donar temps i esforç, els membres també poden votar per al Consell directiu.
 7. Aquesta votació és important perquè el Consell gestiona la planificació estratègica i l’assignació de fons dins la Fundació.
 8. Els membres poden votar per directors que creen que representin els seus interessos i els del projecte sencer.
 9. Ah, i com a gratificació, els membres obtenen una adreça electrònica @libreoffice.org!
 10. Encara que molts dels membres són desenvolupadors del LibreOffice, acceptem col·laboradors amb qualsevol habilitat. Gabriele Ponzo, del Comitè de membres, ho explica:
 11. És molt bonica, molt inclusiva, aquesta comunitat. Hi ha moltes tasques que vós podríeu fer.
 12. Així que no es tracta d’una comunitat de només programadors.
 13. Això es ben important, perquè de vegades la gent s’espanta i es pregunta: «Per què hauria d’unir-me a aquesta comunitat si no sóc desenvolupador ni usuari avançat?»
 14. Però, en ocasions, n’hi ha prou amb traduir una mica de text, per exemple, o fer un discurs, o vídeos, o potser… documentació.
 15. Necessitem ajuda en moltes àrees, i també estem oberts a idees noves.
 16. Per exemple, podríeu unir-vos tan sols per a dir: «Oi, i si preparem uns bàners per a la platja?» Per què no?
 17. I us diríem: «Bé, us encarregareu d’això?»
 18. Hi ha molts motius per a convertir-vos en membre d’aquesta comunitat. Som feliços i ens divertim. Possiblement la millor raó és: passar-s’ho bé!
 19. Sumeu-vos-hi! Si ja esteu contribuint activament amb el LibreOffice o el projecte Document Liberation, i planegeu fer-ho per sis mesos al menys, visiteu tdf.io/beamember.
 20. Estem ansiosos de conèixer-vos!