Videos/Become a member script/nb

From The Document Foundation Wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Videos/Become a member script and the translation is 91% complete.

Template:TopMenu/nb Template:Menu/nb Template:Menu.Marketing/nb

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎català • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎norsk bokmål • ‎português do Brasil • ‎shqip • ‎slovenščina • ‎čeština • ‎中文(台灣)‎

This page contains the scripts for the Become a member of TDF video.

 1. I LibreOffice-gemenskapen, bruker vi ofte mottoet: Fri kontor-programvarepakke, morsomt prosjekt, fantastiske folk.
 2. Det er viktig at våre bidragsytere har det gøy, spesielt når vi er sammen på tilstelninger, hackfest-er og den årlige LibreOffice-konferansen.
 3. Selv om alle bidrag verdsettes høyt, kan du ta del som tillitsperson i den veldedige organisasjonen som driver LibreOffice, (The Document Foundation,) hvis du vil bidra enda mer.
 4. TDF-medlemmer er å finne over hele verden, og de deler av seg sin tid, sine ferdigheter og innsats, enten på frivillig eller betalt basis.
 5. Alle medlemmer er likestilt, og de kommer fra forskjellige vilkår og steder. Alt i alt noe som The Document Foundation nyttegjør seg for å hente ut talent, erfaring og idéer.
 6. Såvell som å vise engasjement ovenfor målene til The Document Foundation; i det å bidra sin tid og energi, kan medlemmer også stemme i utvelgelsen av styret.
 7. Fordi styret behandler strategisk planlegging og bruken av kronerullingsbidrag, er denne stemmeprosessen viktig.
 8. Medlemmer kan stemme på styremedlemmer de føler representerer dem og prosjektet som helhet.
 9. Ja, og som bonus, får medlemmer en @libreoffice.org -e-postadresse!
 10. Selv om mange medlemmer er LibreOffice-utviklere, er alle bidragsytere velkomne til å delta, som Gabriele Ponzo (fra medlemskomiteen) forklarer:
 11. Dette er et vakkert sammhold, virkelig inkluderende—det er mange, mange oppgaver å ta seg til.
 12. Så dette er ikke en samhørighet av bare utviklere.
 13. Dette er det viktigste, fordi noen ganger blir folk redde og tenker - "Hvorfor skal jeg ta del her når jeg hverken er utvikler, eller ekspertbruker?"
 14. Noen ganger er det nok å oversette litt tekst, for eksempel, eller å holde taler, lage videoer, eller hva du finner for godt… dokumentasjon.
 15. Vi har så mange oppgaver der du kan være nyttig, og vi er åpne for nye idéer også.
 16. Så du kan ta del i gemenskapen bare for å si "Hei, hvorfor lager vi ikke et banner for å vise på strendene", for eksempel. -Hvorfor ikke?
 17. Da sier vi: "OK, så du tar hånd om det?"
 18. Det er mange grunner til å ta del i dette glade fellesskapet. Vi har det gøy—antagelig den beste grunnen til å delta.
 19. Bli med! Hvis du er aktivt involvert i LibreOffice eller The Document Liberation Project, og planlegger og bidra i minst seks måneder, besøk: tdf.io/beamember
 20. Vi ser frem til å møte deg!