Videos/Become a member script/sl

From The Document Foundation Wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Videos/Become a member script and the translation is 91% complete.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎català • ‎español • ‎français • ‎italiano • ‎norsk bokmål • ‎português do Brasil • ‎shqip • ‎slovenščina • ‎čeština • ‎中文(台灣)‎

This page contains the scripts for the Become a member of TDF video.

 1. V skupnosti LibreOffice pogosto uporabljamo moto: prost pisarniški paket, zabaven projekt, prekrasni ljudje.
 2. Pomembno je, da se avtorji prispevkov zabavajo, še posebej na skupnih dogodkih, hekzabavah in na letni Konferenci LibreOffice.
 3. Čeprav smo veseli vseh prispevkov, pa se za večjo vpletenost v The Document Foundation, neprofitno entiteto za LibreOffice, lahko pridružite kot član upravnega odbora.
 4. Člani TDF so razpršeni po sveti in prispevajo svoj čas, trud in veščine, naj si bo prostovoljno ali proti plačilu.
 5. Vsi člani so enakopravni, ker pa prihajajo iz raznolikih okolij in z različnimi znanji in vedenji, bogatijo The Document Foundation z bogatim naborom talentov, izkušenj in idej.
 6. Člani poleg izkazovanja pripadnosti k ciljem The Document Foundation in prispevanja svojega časa in dela tudi glasujejo za člane Upravnega odbora.
 7. Člani poleg izkazovanja pripadnosti k ciljem The Document Foundation in prispevanja svojega časa in dela tudi glasujejo za člane Upravnega odbora.
 8. Člani lahko glasujejo predstavnike, za katere menijo, da predstavljajo njihove interese in interese celotnega projekta.
 9. Aja, za bonus, dobijo člani tudi e-naslov libreoffice.org!
 10. Čeprav so številni člani razvijalci LibreOffice, pa vabimo vse avtorje prispevkov, kot pojasni Gabriele Ponzo Odbora za članstvo:
 11. To je resnično krasna skupnost, resnično vključujoča - veliko dela je za vsakogar.
 12. To je resnično krasna skupnost, resnično vključujoča - veliko dela je za vsakogar.
 13. To je najpomembnejše, se včasih zainteresirani prestrašijo in mislijo: "zakaj bi se jim pridružil, če nisem razvijalec ali napredni uporabnik?"
 14. Včasih zadošča, da prevedete del besedila ali javno predstavite projekt, pripravite video ali kaj drugega ... dokumentacijo.
 15. Tako veliko opravil imamo, da je vmes gotovo veliko dela tudi za vas, odprti pa smo tudi za nove zamisli.
 16. Tako se lahko pridružite skupnost in samo rečete: "Hm, zakaj ne pripravimo reklamnih panojev za na plažo!" Zakaj pa ne?
 17. Rečemo: "Prav, torej boš ti prevzel to zadevo?"
 18. To so številni razlogi, zakaj postati član te skupnosti, ki je resnično vesela. Zabavamo se. Zato za najboljši razlog najbrž velja: ker vam bo zabavno!
 19. Zato se nam pridružite! Če aktivno sodelujete pri projektu LibreOffice ali Document Liberation in želite prispevati vsaj pol leta, obiščite tdf.io/beamember.
 20. Veselimo se vas spoznati!