Websted

  From The Document Foundation Wiki
  This page is a translated version of the page Website and the translation is 100% complete.

  Webstedshold

  LibreOffices webstedshold arbejder på at vedligeholde og forbedre vores websted, wiki, planet og anden web-infrastruktur. I øjeblikket arbejder det først og fremmest med LibreOffices internationale websted (https://www.libreoffice.org) og understøtter oprettelsen af lokale websteder til vort verdensomspændende fællesskab.

  De næste trin både for webstedsholdet og webstedsinfrastrukturen planlægges for tiden. Hvis du er interesseret, så meld dig venligt til webstedsholdet.

  Bidrag og Support

  Hvordan gives der tilbagemelding om webstedet?
  Skriv venligst al tilbagemelding på wikisiden Feedback Eller du kan kontakte webstedsholdet på website mailing list.
  Hvordan kommer jeg på webstedsholdet?
  Der er ingen formel procedure men abonner på website mailing list. Når du er der, præsenter dig venligst og fortæl os, hvad du er interesseret i. Du kan kigge på vores LibreOffice-websted infrastructure page for at få en ide om, hvilke færdigheder, der kan være nyttige.
  Hvordan deler jeg en ide?
  Ved ideer, der kan beskrives hurtigt, sender du dem til vores postliste. Send venligst ikke nogen filer (vedhæftninger) til postliste, da de automatisk bliver fjernet. Upload venligst filerne tuk til et andet websted (for eksempel foto-websted) eller til denne wiki. Hvis du vil beskrive dine tanker udførligt, vil det være fornuftigt at forklare dit mål på wikien -- for eksempel på din personlige wikiside. Fortæl os det så med en e-mail til website postlisten.
  Hvordan tager jeg et skærmdump til webstedet?
  Husk disse punkter:
  • Tag dem under Ubuntu Linux med standardtemaet og "ingen" visuelle effekter. Tag ikke skærmdumps med Windows-programmer på grund af nogle uklarheder i de licenser, der kommer fra Microsoft.
  • Tag 'kun vinduet' med vinduesrammen - ikke hele skrivebordet.
  • 1000 pixels bredde og 750 pixels høje -- du kan Skærmlineal til at måle vinduet nøjagtigt. Endnu bedre er en PNG- (eller JPG-)fil på 1600 eller 1900 pixels. Trykmagasiner efterspørger anvendelige skærmdumps og jo højere kvalitet, jo bedre er det trykning. Bemærk, at du ikke behøver at oprette nedskalerede versioner af skærmdumps, da vores CMS klarer det.
  • Alt op til et dusin gode billeder fra hver app er, hvad jeg håber at samle... I hver app demonstrerer du nøglefunktionerne: i Writer tx. tabeller, fortegnelser osv... Jeg er sikker på, at du kan se, hvad jeg mener...
  • Den fil du bruger til at tage skærmdumps bør ideelt set kaldes "eksempel.odt" (eller en hvilken som helst udvidelse)

  Kommunikationskanaler

  Weebstedsholdets primære kommnukationskanal er postlisten, eftersom den er tilgængelig for de fleste mennesker i alle tidszoner. Du kan altid finde en hjælpende hånd der  :-)

  Kommunikationkanal Alternativer Hjælp
  Offentlig postliste: website@global.libreoffice.org Abonner venligst på postlister før du sender beskeder.
  Telefon Konference-opkald
  Twitter: #LOWeb
  The Document Foundation Planet Hvad er eb planet?Wikipedia logo v3.svg
  IRC
  Postlister med begrænset adgang

  Roller og ansvarsopgaver

  For at opretholde et højt kvalitetsniveau gør webstedsholdet brug af infrastrukturens evne til at tildele forskellige ruller: "Forfattere", som leverer indhold, og "Udgivere", som bekræfter indeholdet og gør det offentligt tilgængeligt. Ikke desto mindre er det vort mål at have en åben og samarbejdende tilgang -- alle, som er både interesserede og erfarne opfordres til at bidrage til og deltage i vores bestræbelser.

  Hvis du har brug for hjælp, spørg venligst på webstedets liste, gå til listen Opgaver og frivillige eller kontakt:

  Dokumenter og ressourcer