Translations:Faq/Writer/TrackingChangesMarks/4/cs

From The Document Foundation Wiki
Jump to navigation Jump to search

Mějte prosím na paměti, že pokud pouze přerušíte zobrazování změn pomocí Úpravy ▸ Sledování změn ▸ Zobrazit nebo Zobrazit ▸ Sledování změn, nejedná se v takovém případě o přerušení režimu sledování změn. Dokument bude i nadále obsahovat historii všech vašich změn, ty jen nebudou viditelné. Tento krok vás ale potencionálně vystavuje riziku tím, že dalšímu příjemci dokumentu možná odhalíte více, než mu bylo určeno.