Translations:UI and Help files Content Guide/78/da

From The Document Foundation Wiki
Jump to: navigation, search

Adskillige scripts fra Oversættelsesværktøjssættet er implementeret i Pootle, som Tjek som fejler, som lader dig tjekke din oversættelse. Nogle kan imidlertid være relevante for dig:

  • poterminology lader dig trække en terminologi-fil ud af .po/pot-filerne. Før du begynder på et et oversættelsesprojekt, er det en stor hjælp at have registreret og oversat de vigtigste eller mest dobbelttydige ord i en gloseliste. Du vil også kunne uploade denne fil under et Pootle-projekt. Syntaks og indstillinger forklares på webstedet.
  • posegment vil hjælpe dig med at øge kvaliteten af din TM (Translation Memory = "oversættelsesdatabase") ved at segmentere po-filerne på sætningsniveau. Syntaks og indstillinger findes på webstedet.
  • pocompendium lader dig oprette en stor po-fil fra en mappe med po-filer. Dette er nyttigt, hvis du fx skal opdele en stor po-fil for at fordele den mellem et hold oversættere. Syntaks og indstillinger forklares på webstedet.
  • posplit lader dig udtrække tre .po-filer, der indeholder hhv. oversatte strenge, ikke-oversatte strenge og uklare strenge. Syntax og indstillinger forklares på webstedet.