Talen en lokalisatie gebied

From The Document Foundation Wiki
Jump to: navigation, search

'Welkom op de pagina gewijd aan de moedertaalteams en de lokalisatie van LibreOffice!'

Als een snelle introductie, zal de lokalisatie (l10n) omgaan met het product (UI en hulp) en zijn derivaten (templates, uitbreiding, enz.) terwijl de moedertaal teams zal produceren inhoud voor de website, de documentatie, de marketing, etc. .. in de taal, meestal zonder tussenkomst van een vertaalproces.

Lokalisatie


  • Tips, Tricks & Tools: De plek waar u hulp, informatie en documentatie voor het lokalisatiewerk vindt. Sommige tools zijn ook aangegeven.

Moedertaal

L10N QA

Dit proces is momenteel in ontwikkeling. We hebben een TestLink staging site voor 'testen' doel ingezet. Het wordt momenteel niet gebruikt, hebben we (Jean-Baptiste en Sophie) net beginnen de tests. Het is momenteel te vinden op tcm.documentfoundation.org. Het wordt gesponsord door de Braziliaanse gemeenschap (grote dank! :-), en werd geïnstalleerd door Rimas Kudelis.

In de tussentijd kunt u draaien de handmatige tests op de RC voor de 3.3.x tak.

Contact Tabel

Om de communicatie inter-projecten (vooral marketing en website) gemak stuurt u een naam van een contactpersoon aan uw language team.

zie: Language

Status van Localizations en taalondersteuning van LibreOffice

Status van lokalisatie en taalondersteuning van LibreOffice met betrekking tot: Gelokaliseerde gebruikersinterface en de beschikbaarheid van AutoTekst, AutoCorrectie, spellingcontrole, woordafbreking, synoniemenlijst, grammaticacontrole en andere hulpmiddelen taalgebonden.